logo 17 SALT

17 SALT

Mapa sonor de SALT.

!7salt creixen junts.

Què és 17Salt ?

17Salt va néixer amb l’objectiu de crear una identitat com a poble i com a persones que hi vivim en ell. Així, partíem de la premissa que un poble ( Salt) es construeix i es defineix per les relacions, les històries que els hi han succeït als seus veïns/nes. Són les nostres experiències de vida les que descriuen que és Salt i qui som els Saltens/ques.

Volíem crear un espai on les persones poguessin compartir belles històries, aprendre dels testimonis que altres persones havien explicat.

Cada carrer, plaça, edifici, camp, monument, riu té milers d’històries i rècords. Espais propis i íntims de les persones, veïns i veïnes, que han viscut i han experimentat relacions, sentiments i emocions en ells.

Així, des de l’Ajuntament de Salt (l’Àrea de cultura, l’arxiu municipi, la Biblioteca IU Bohigues), el projecte de Intervenció comunitària promogut per l’Obra social de la Caixa i impulsat pel Casal dels Infants, i en col·laboració amb l’ERAM i un programador freelance vam crear un espai multimèdia que permetés donar vida a un mapa físic de Salt, on persones, com tu, poguessin explicar que hi van viure; donant valor i reconeixent a cadascuna de les seves paraules, fotografies i sons, com a una font incalculable de coneixement i de riquesa de Salt.
Et convidem a explicar la teva història...

Com navegar per 17Salt

17Salt vol ser un espai on veïns i veïnes puguin donar a conèixer i construir Salt a partir de les experiències de vida (emocions, sons, històries, anècdotes, jocs...) de les persones que han viscut i viuen al poble. A la web pots trobar un espai on consultar aquestes experiències, inscriure’t per incorporar les teves o consultar a través de la pestanya mapes, l’evolució del municipi a nivell físic. 17Salt és fàcil d’utilitzar, la finestra de consulta utilitza el sistema de google maps per mostrar i localitzar els sons. Si fas clic en cada punt o marca del mapa, pots consultar, escoltar i veure les experiències que han anat incorporant veïns i veïnes de Salt. Si vols cerca històries concretes pots utilitzar la funció de consulta per categories. Per últim, si vols participar compartint alguna gravació realitzada per tu, has d’inscriure’t a l’apartat uneix-te. Un cop has emplenat les teves dades podràs realitzar les teves gravacions, incorporar escrits o vídeos. En pocs minuts la teva historia quedarà situada en el mapa.