logo 17 SALT

17 SALT

Mapa sonor de SALT.

Tradició

A peu de carrer amb Sliman Lamkadmi

Compartit per :
pedagògic

L’Sliman Lamkadmi Jaghou és un veí de Salt que va venir de Nador (Marroc) l’any 1995 amb el seu germà. Va treballar durant alguns anys a la construcció com a autònom, però amb la crisi va haver de buscar noves alternatives per a poder tirar endavant.


Actualment, l’Sliman és el propietari d’una botiga on s’hi poden trobar varietat d’aliments, des de fruites i verdures fins a begudes de diferents tipus i productes marroquins. Gràcies a aquest negoci, l’Sliman i la seva família poden viure dignament.


El que més t'agrada de Salt


“M’agrada l’ambient perquè és molt divers i la major part de les persones que hi viuen són bona gent. A la meva botiga venen persones de moltes nacionalitats, i gràcies a això he fet bona relació amb moltes d’elles”.


El que menys t'agrada de Salt


“La diversitat, a vegades, també comporta alguns problemes, sobre tot per part d’algunes persones que tenen una mentalitat tancada i no es volen integrar. Continua havent-hi massa delinqüència i la policia no està fent massa bona feina al respecte”.


Un lloc de Salt especial per a tu


La meva botiga, aquí a la plaça de la Llibertat, on passo la major part del meu dia a dia i on puc relacionar-me amb els meus amics i clients.