logo 17 SALT

17 SALT

Mapa sonor de SALT.

Tradició

PERIMETRE DEL TERMA MUNICIPAL DE SALT

Compartit per :
salvador

Començarem per el carrer Alfons Moré Nº 1 que es troba l'oficina de treball de Salt, el qual pertany en aquest municipi.

Al costat hi ha el col·legi Montfalgars que pertany a Girona.

Des d'aquí passa per la travessia de Santa Eugènia direcció nord cap a les deveses, arriba fins a la "Barraca de les Monges" que està situat al nord-est del municipi.

A la cara nord voreja les ribes del Ter fins a la Pilastra passant per el "Pla dels Sócs", en aquest tram una mica més seperat del riu hi ha el "Safareig de les Dones" on hi anaven a rentar la roba.

A l'arribar a la Pilastra retrocedeix direcció est fins passat la riera Reramús,després gira de cop cap el sud en direcció el que era la carretera de "Can Riera" , girant de nou direcció est passant pel carrer Willy-Brandt fins el carrer de Vilablareix, després torna anar al sud fins el "Camí dels Carlins", seguint aquest camí fins davant de "l'Espai Gironés", es torna girar cap el sud trobant el "Mas Pi" i les casetes del control de l'autopista fins arribar a l'antiga fàbrica de manipulació de marbres i granits "Margesa".

Girant de cop torna anar cap el nord creuant la C-65 i la Riera Marroc passant per "Can Sureda" i la Central Elèctrica antigament Enher i actualment Endesa.

Amb dues zigues-zagues més arribem al punt d'inici, al carrer Alfons Moré.